VAHDETTİN KÖŞKÜ'NDE BİR ARAYA GELDİLER.

BAŞKAN ERDOĞAN, OSMANLI HANEDAN MENSUPLARI VE RİZE ESKİ MİLLETVEKİLİ ŞEVKİ YILMAZ'I KABUL ETTİ.

Devlet-i Aliyye Ocakları Genel Başkanı Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Şehzade Abdülkerim Harun OSMANOĞLU ve 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz ile birlikte 4 Ağustos Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Vahdettin Köşkü'nde bir görüşme gerçekleştirildiğini açıkladı.

ABD'de 49 senatör DSÖ'ye karşı mektup yayımladı: Finansmanın kesilmesi de talepler arasında ABD'de 49 senatör DSÖ'ye karşı mektup yayımladı: Finansmanın kesilmesi de talepler arasında

Saat 16:00'da gerçekleştirilen görüşmede neler konuşulduğu hakkında resmi açıklama yapılmadı.

Şehzade Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu görüşmeyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Osmanlı Hanedan Reis'i Şehzade Abdülkerim Harun OSMANOĞLU efendi Şevki Yılmaz hocamız ile beraber cuma günü (4 ağustos) saat 16:00'da Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN ile Vahdeddin Köşkü'nde bir görüşme gerçekleştirdik. Bizlerle yakından ilgilenen sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür eder sağlık ve afiyetler dilerim. Osmanoğlu ailesi olarak dün Sn. Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzun bilinmesini isterim."

Öte yandan 20. Dönem Rize Milletvekili ve eski Belediye Başkanı Şevki Yılmaz da sosyal medya hesabından görüşmeyle ilgili bir paylaşım yaptı. Yılmaz şu ifadeleri kullandı:

"Cuma günü Sultan Vahdettin Köşkünde sürgünde son Halife Şehid Abdulkerim Sultan’ın oğlu Harun Sultan (91) ve torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu Şehzademizle Reisimizi ziyaret ettik. Önemli Konuları müzakere ettik! Cumhurbaşkanımıza saygılarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz."