Teknolojinin hızla geliştiği günümüzde, geçiş kontrolü için pek çok yöntem ve araç mevcuttur. Ancak Atlastek Güvenlik Teknolojileri'nin sunduğu Geçiş Kontrol Sistemleri, bu alandaki en ileri teknolojiye sahip çözümleriyle ön plana çıkmaktadır.

Geçiş Kontrol Sistemleri

Dijitalleşen dünyada, güvenlik sadece bir lüks ya da seçenek olmaktan çıkıp, kesin bir zorunluluk haline gelmiştir. Bu zorunluluğu en etkin şekilde karşılayabilmek adına geliştirilen Geçiş Kontrol Sistemleri, elektronik kartlı geçiş sistemlerinden biyometrik erişim çözümlerine kadar geniş bir yelpazede seçenekler sunar. Küçük işletmelerden büyük ölçekli devlet kurumlarına kadar her tür organizasyona hitap eden bu sistemler, kontrollü ve sıkı bir güvenlik yapısı kurmada vazgeçilmezdir.

Kartlı Geçiş ve Turnike Sistemleri

Güneş enerjisinin 5 avantajı Güneş enerjisinin 5 avantajı

Özellikle kalabalık toplu alanlar ve VIP hizmetler için tasarlanan Kartlı Geçiş ve Turnike Sistemleri, giriş ve çıkışları saniyeler içerisinde yönetme kapasitesine sahiptir. Gelişmiş sensör teknolojisi ile donatılmış bu sistemler, her geçişte en üst düzeyde güvenliği garanti eder. Ayrıca modern ve estetik tasarımı, mekanın genel görünümüne ve atmosferine katkıda bulunur.

Biyometrik Geçiş Kontrol Sistemleri

Kart ya da parolaların unutulabileceği, kaybolabileceği bir dünyada, bireye özgü olan parmak izi, yüz tanımlama ve iris okuma gibi biyometrik veriler, en etkili ve güvenli geçiş yöntemlerini sunar. Biyometrik geçiş kontrol sistemleri, özellikle yüksek güvenlik beklentisinin olduğu devlet daireleri, sağlık kuruluşları veya büyük işletmeler için mükemmel çözümlerdir.

Atlastek Güvenlik Teknolojileri, Geçiş Kontrol Sistemleri alanında dünya lideri markaların, örneğin Genetec, Honeywell, Mercury, HID ve Rosslare'nin ürün ve çözümlerini bünyesinde sunmaktadır. Mevcut Access Control sistemlerinizi, personel devam kontrolü gibi ek sistemlerle entegre edebiliriz. ERP ve insan kaynakları sistemleriyle bütünleşik olarak geliştirdiğimiz raporlama servislerimiz, tüm geçiş aktivitelerini detaylı bir şekilde analiz etmenizi sağlar.

Güvende olmak istiyorsanız, Atlastek Güvenlik Teknolojileri'ne güvenin. Geçiş Kontrol Sistemlerimizle, güvenlik ve kontrol tamamen sizin elinizde.