Usta kalem Dilipak'ın sıcak gündemi yorumladığı derin gerçeklerde, ''RAMAZAN'DA YA BİR YOL BULACAĞIZ YA DA BİR YOL AÇACAĞIZ! PEKİ AMA NASIL?'' spotuyla yayınlanan Ramazan ayının ilk programı mübarek ayın irfan, hikmet ve ihsan boyutları üzerinden konuşuldu.

Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak... Şevki Yılmaz'dan '31 Mart sonrası' yazısı: Şayet ders aldıysak...

Gazze Katliamı'nın en önemli gündem maddesi olarak yer aldığı programda ferd, toplum ve millet oloarak sorumluluklar masaya yatırıldı.

Filistin'e girişi siyonist israil tarafından 10 yıl yasaklanan Kudüs Rehberi ve mihmandarıda olan Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz, 7 Ekim Aksa Tufanı gününden bu yana açtıkları çadırda GAZZE NÖBETİ tutan Filistin gönüllülerini gündeme getirdi.

ISPARTA DESTAN YAZIYOR!
TÜRKİYE'DE TEK ÖRNEK! NÖBETİ TERKETMEYENLER VAR! GAZZE NÖBET ÇADIRI!

Bir dizi konferans için gittiği Isparta'da karşılaştığı Gazze Çadırını canlı yayında anlatan Deniz, ''Direnişin ilk gününden bu güne nöbet tutan ve nöbet yerini bırakmayan Isparta'nın gül yüzlü insanları gibi Türkiye sathında ikinci bir örnek var mı merak ediyorum. Gazze Çadırını kurmuşlar ve bugün halen Isparta Merkezde nöbetlerine devam ediyorlar.
Isparta Filistin İnsiyatifine teşekkür ediyor ve tebrik ediyorum''

Dilipak, ''bu tür örnekler artarak devam etmesi gerekir, geç bile kalındı, her ilin merkezlerinde bu tür farkındalıklar şart'' dedi.