Hamas yönetimi Filistin devletinin cefakâr ve nice bedeller ödeyen Kuva-î Milliye’sidir. Parti kurmuş ve seçimi kazanmasına rağmen küresel Siyonizm tarafından bir nevi darbe ile yönetimden uzaklaştırılıp yerine siyonizmin uşağı Mahmud Abbas getirilmiştir.

Sadece İsmail Heniyye ailesinden 60 şehit vermiştir. Filistin halkı nice bedeller ödemesine rağmen Mahmud Abbas değil, Hamas’ı desteklemektedir. Yakın zamanda Filistin’de yapılan bir kamuoyu araştırmasında Halkın yüzde 60'ı Hamas'ın Gazze Şeridi'ni yönetmesini tercih ederken, yüzde 13'ü Mahmut Abbas'sız Filistin Yönetimi'ni, yüzde 11'i ise Mahmut Abbas liderliğindeki Filistin Yönetimi'ni tercih etmektedir. Ankete katılanların yüzde 70'i Hamas'tan, yüzde 61'i ise Yahya Sinvar'dan memnun olduklarını ifade etti. Sadece %14'ü Abbas'tan, %27'si Fetih'ten memnun olduğunu ifade etti. Ankete katılanların yüzde 84'ü Mahmud Abbas'ın istifasını istemekte olup yüzde 65'i Filistin Yönetimi'nin Filistin halkı için bir yük haline geldiğine inanmaktadır(Bkz: https://www.habervakti.com/filistinde-yapilan-kamuoyu-arastirma-anketi).

Durum böyleyken, halk Hamas’ı umut olarak görürken “Hamas terör örgütüdür” diyen ya Siyonizm uşağı ya da akılsız, şuursuz, cahildir.

Malumdur ki Osmanlı devleti zayıfladığında yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya gelmiş ve Müslümanlar örgütlenerek Kuva-î Milliye’yi kurmuşlar. Düzenli ordu kurulana kadar vatanın düşmandan kurtulmasına Kuva-î Milliye ciddi ve büyük hizmetler yapmıştır. Kahramanmaraş, Gaziantep, Adana ve güney illerimizi düşman işgalinden kurtardığı gibi yurdun dört tarafında büyük hizmetler yapmıştır.

Gelelim Hamas’a…
“Hamas terör örgütüdür” diyen şuursuzlar! Türkiye Cumhuriyeti Devleti'mizin kuruluşunda önemli rol alan Kuva-î Milliye için ne diyeceksiniz? Nasıl ki Kuva-î Milliye, düşmanı topraklarımızdan kovduysa, Filistin'in Kuva-î Milliye birlikleri de Hamas’tır, İzzeddin El Kassam tugaylarıdır. Bugün Hamas yönetimine terör örgütü diyenler, aslında Kuva-î Milliye 'ye de terör örgütü yaftasını yapıştırmıştır. İşte bu şuursuzluğun ta kendisidir.
Siyonist uşakları bilsin ki, Hamas bizim onurumuz, Mücahitler şerefimiz, Kudüs ve Mescid-î Aksa namusumuz, Filistin Dava’mız, Filistinliler kardeşimizdir.

Adnan Kalkan
[email protected]
Twitter: @adnankalkan01
YouTube: Adnan Kalkan
instagram: adnankalkan01

Facebook: adnankalkan01