Süleymancılar'ın kurucusu Süleyman Hilmi Tunahan'ın torunu Fatih Süleyman Denizolgun, Taha Hüseyin Karagöz'ün sorularını cevapladı. İBB'nin Süleymancılar'a tanıdığı imtiyazlardan bahseden Denizolgun İmamoğlu'na oy vermeyen cemaat mensuplarının başına gelecek olanları da anlattı.

"İMAMOĞLU SÜLEYMANCILARI FONLUYOR"

Taha Hüseyin Karagöz'ün "Sayın İmamoğlu seçim kampanyasını yürütürken dedi ki biz cemaatlere tarikatlara derneklere para aktarma dönemi bundan sonra artık yok dedi ve bütün muslukları kapatacağız dedi. Bu onun iddiasıydı ama şunu duyuyoruz İBB şu an Süleymancılar cemaatiyle çok yakın ilişkide olduğu bazı fonlar ayırdığı söyleniyor. Siz bu ailenin içinden geliyorsunuz kodlarını taşıyor ve sistematiğini biliyorsunuz bunlar doğru mu?" sorusuna Denizolgun şöyle yanıt verdi:

"Doğru maalesef hepsi doğru. Hatta basında çıkmayan daha nice pazarlıklar var. Pazarlıklar var ihanetler ve ciddi maddi çıkar iş birlikleri var."

SÜLEYMANCILAR'A İMAR İZNİ

Siyonist bakandan Erdoğan hakkında hadsiz paylaşım! Dışişleri'nden jet hızında cevap Siyonist bakandan Erdoğan hakkında hadsiz paylaşım! Dışişleri'nden jet hızında cevap

Süleymancılar'a tanınan imtiyazlar olduğunu aktaran Denizolgun aynı zamanda İstanbul'da imar izni verildiğini de şu sözlerle anlattı:

"Hatta dedem Hazreti Üstad Süleyman Hilmi Tunahan Hazretlerinin bütün çizgisini bozarak bütün geçmişte yaptığı mücadeleleri hiçe sayıp kimlerle mücadele ettiğini unutup onlarla bir araya gelerek yapılan hadiseler var. Maddi anlamda Bağcılar'daki Hisar Hastanesi'nin 27 katlı yapılması için ruhsat ve imar işleri İBB'den çıktı. Cemaate bu haberi yapan muhabirler merkez yönetimden yanıt alamıyorlar. Cemaatin merkez yönetimi hiçbir cevap veremiyor. Bölgede 27 katlı başka bir yapı yokken imar izni verildi. Bunlar Bitcoinlerle rüşvet dağıtılarak yapılıyor."

"İMAMOĞLU'NA OY VERMEYECEĞİM DİYENİ HAYATTAN SOĞUTUYORLAR"

İmamoğlu'na oy vermeyenlerin cemaatte cezalandırıldığını anlatan Denizolgun "İmamoğlu'na oy atmayacağım diyenin ismi, cismi, TC'si merkez sekreterya tarafından bütün kurslara bütün ülkelere yazılır bu kişi ile ilişiğimiz kesilmiştir diye tüm dünyaya ilan ederler. Ama sadece kurslara hatimlere girmesi yasaklanmaz tüm ailesi akrabaları sosyal çevresi selamı sabahı keser ticareti varsa ticaretini keserler. Akrabalar arasında da nifak çıkıyor. Çok ciddi bir izolasyon sürecine başlıyor. Kimse cenazeme gelmez diye ses çıkaramıyor." dedi.

"SÜLEYMANCILAR AYASOFYA'NIN CAMİ OLMASINI HAZMEDEMİYOR"

Süleymancılar'ın Ayasofya'nın cami olmasını hazmedemediğini söyleyen torun Denizolgun şöyle konuştu: "Ayasofya'ya gidenlerin Süleymancılarla ilişiğinin kesildiğini ifade eden Fatih Süleyman Denizolgun "İlişik kesiliyor, akrabalar selamı kesiyor cemaate mensup diğer akrabalar o yasaklanan kişiyle selamı sabahı kesiyor. Ayasofya'nın cami olmasını hazmedemiyorlar. Çamlıca Camii de yasaklanıyor. Böyle hadiseler var Cumhurbaşkanımıza sempati besleyenleri bile atıyorlar. Aleyhine konuşmayanları bile atıyorlar. Çok ciddi korku ve istibdat var."