Bismillahirrahmanirrahim


 

Bizleri insan olarak yaratan, akıl nimetiyle donatan, sayısız nimetlerinin en üstünü Müslümanlardan kılan, kurduğu dünya ve diğer Âlem sofrasında sayısız nimetleriyle yaşatan ve tüm nimetlerinin hesabını hepimize bir nefes yakın olan ölümümüzle başlayan Kabir Hayatımızdan sonra Ahiret’in büyük buluşma ve duruşma gününde soracak olan Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c)’a hamd ve Eşsiz Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-î Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Hocalarımıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi Olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

"Vadiyi boş bırakırsanız, Tilkiler vali olur!"

Her Kurumun, her Okulun, her Mesleğin ve her Müessesenin içinde sahtekâr da hainde çıkar!

Tarikatların da içinde Mehdi Bezirgânı ve Din Bezirgânı olan Din Tacirleri ve hainleri de çıkar! Şeytan tinetli sahte Şeyhlerde çıkar! Ve çıkıyor da!

O hain ve sahtekârlara bakarak Kurumlara, STK’lara ve Ahlak Okullarımız samimi Din ve Vatan Sever Tarikatlara saldırmak sadece Din ve Vatan Düşmanlarının alçak tuzağıdır! Sakın oyuna gelmeyelim. Din ve Vatan muhafızı yetiştiren bindiğimiz dalları ellerimizle kesmeyelim!

Her ilmin bir okulu var, okulsuz ilim Cahilin elinde DAEŞ gibi terör yuvasına döner.

Tarih boyunca adil Devlet adamlarını ve savaş meydanlarındaki alp erenleri yetiştiren Tarikatlarımız da nefis tebriyesi ve tezkiyesinin, ahlakımızın ve toplum barışının öğrenildiği okullardır. Akıllı kişiler ve yetkililer tarikatlara tümden karşı çıkmaz.

Siyonist odakların maşası, sonradan yetme çakma Tarikatların türememesi ve ürememesi için acil tedbirler alır!

Hala, İslam Coğrafyasında kontrolsüz bir şekilde devam eden ve Koskoca Osmanlı Cihan Devletinin parçalatılarak yıkılmasında büyük roller üstlenen zahiren Allah’a batınen Avrupa ve Amerika’ya bağlı bu sahte tarikat ve çakma Şeyhlerin hile ve oyunlarını bozmak için acilen tedbirler alınmalıdır!

Irak’ı Haydut Amerika’nın işgaline hazırlayan Bağdat’taki sahtekâr 'Şeyh Muhammet Kesnizani’ ve Müritleriyle, 15 Temmuz Darbe teşebbüsüyle Türkiye’mizi Amerika ve Avrupa’nın İşgaline hazırlayan Fetonyahu ve Müritleri aynı Haçlı ve Siyonist kaynaktan besletilmektedir! İçimizde aynı ihanete hazır Tarikat ve Cemaat görüntüsündeki gruplarda yedekte bekletilmektedir!

Onlara aklını ipotek ettiren zavallıları İlmen, fıkhen ve itikaden uyarmak Hem Devletimizin, hem Diyanetimizin hem milli medyamızın hem de tarih boyunca daim birlik dirlikten yana olmuş gerçek Tarikatlarımızın en önemli görevleridir! Zira "Vadiyi boş bırakırsanız tilkiler vali olur."

Sahte tarikat ve şeyhlerin tuzaklarını bozabilmek için, yükselme dönemindeki Osmanlı tarikat sistemi yeniden hayata geçirilmelidir.

Meşayih Dairesi yeniden kurularak Tarikatlar resmi ruhsata tabii tutulmalıdır. Sevgili Peygamberimize kadar Şecereleri Osmanlı arşivinde resmileştirilmişlerin dışında kalan köksüz çakma tarikatlar acilen yasaklanmalı ve bu sahtekâr hainler halkımıza milli medyamız yoluyla teşhir edilmelidir!

Bu sahtekârların ve maskeli hainlerin koruyucuları Mason, Lions, Rotary gibi Siyonist tarikatlar etkisiz ve yetkisiz hale getirilmelidir!

Ruhumuzun ve kalbimizin gıdası olan Allah’ımızı zikir, tesbih, hamd vs. manevi ilaçlar ve güzel ahlak okulu olan Milli, köklü Din ve Vatansever Tarikatlarımızı güçlendirerek halkımızın bu Din ve Vatan haini sahtekârların tuzağına düşmeleri önlenmelidir!

Allah(c.c), Dini değerlerimizi şer planlarına alet eden Din baronlarının nifak planlarını hayır planıyla bozacak feraset, hikmet ve basireti hepimize lütfetsin! Amiin

Salı Akşam saat 20.30’da Akit Tv ve Kanal 68 Canlı yayın “Milli Diriliş!” Programında buluşmak üzere Allaha emanet olun!


 

Hak, adalet, ehliyet, ilim, iman, irfan, İhsan, İhlas, edeb ve terbiyeyle oluşacak “Tam Bağımsız Süper Güç Türkiye” eliyle “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız kutlu olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

Twitter: @sevkiyilmaz
Facebook: @sevkiyilmaztr
Facebook: @sevkiyilmaz1955
Instagram: instagram.com/sevkiyilmaztr