Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allahımıza hamd; Başöğretmenimiz, Önderimiz, sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olanlara, Din ve Vatan muhafızı Gazi ve Şehidlerimize salat ve selam olsun!

“Arap Baharı” şekerinin “Arap Baharatına” döndüğü devletçiklerden Suriye’miz, Kurtlar Sofrasında paramparça edildi!

Mazlum Suriye halklarına yönelik Büyük Şeytan Siyonist İsrail’in Müteahhidi ABD destekli 2011 Temmuzunda başlatılan operasyonlara karşı, 14 Ekim 2011 tarihinde Akit Gazetesinde ve habervakti.com da “Aman Türkiyem çok Dikkat!” (okumak için tıklayınız) başlıklı yazımızla İktidarımızı uyarmıştık. Hiç sebepsiz başlatılan ‘’halk ayaklanmalarını’’ önlemek için ne İran ve nede ülkemiz görevlerini ve tarihi sorumluluklarını yerine getiremediler!

6 Eylül 2013 tarihli “İran dikkat ve İran’a Dikkat!” (okumak için tıklayınız )yazımızla ve diğer yazılarımızla beraber ülkemiz gelenindeki sohbetlerimizle de aynı uyarıları yapmağa devam ettik! O tarihlerde bizzat Devletimizin yetkili kardeşlerimizle de görüştük!

Lakin O seneler Amerikancı Fetönyahu kadrolarının siyasette ve bürokrasideki işgalleri sebebiyle akl-ıselim sahiplerinin uyarıları dikkate alınamadı!

Neticede bir ayda yıkacağımızı sandığımız kukla Yezidi Esad ve rejimi eliyle harabeye dönmüş şehirler, milyonlarca şehidler, gaziler ve milyonlarca vatansız muhacir mazlum vatansızlar! Tam dokuz yıldır devam eden katliamla ABD-Rus ve İran işgali!

15 Temmuz ülkemizi İşgal için yapılan hain darbe teşebbüsü, Allahımızın yardımı, Liderimizin ve Milletimizin cesaretiyle püskürtüldükten sonra AK İktidarımız rahat Mücadele edebilme özgürlüğüne kavuştu!

Gerek DEAŞ, gerekse PKK, PYD gibi dış güçlerin Piyonlarına ve onların patronları Devletlere karşı iki ileri bir geri siyaseti sayesinde imzalanan barış antlaşmalarıyla çok önemli mevziler elde etmeyi başaran İktidarımızı tebrik ediyoruz!

Artık bunca acı derslerden sonra “Su uyur, Düşman Uyumaz!” tarihi atasözünü yeniden hatırlayıp daha dikkatli adımlar atma dönemine girdik.

9 Ekim 2015 tarihli “Aman güvenme Türkiyem!” yazımızda da ( okumak için tıklayınız )belirtiğimiz gibi ”Ey İman edenler Antlaşmalara uyunuz.( Maide S.1) ve “ Sözlerinizi yerine getirin! Çünkü her söz sorumluluktur!”( İsra S.34) ilahi mesajları gereği antlaşmaları bozan taraf asla olmayacağız. Ama onların hiçbir dönem antlaşmalara uymadıklarını da asla unutmayacağız!

Milli Şairimizin acı tecrübelerle içi yanarak kaleme aldığı:

“Tükürün Ehli Salibin o hayâsız yüzüne!

Tükürün onların asla güvenilmez sözüne!

Medeniyet denilen maskara mahlûku görün!

Tükürün maskeli vicdanına asrın tükürün!” gerçeğini asla unutmayacağız!

Türkiyemizin başarısı için çalışan, süper güç olması için çabalayan ahmak ve aptal hiçbir emperyal devletin yeryüzünde olmayacağını da unutmayacağız!

Türki Cumhuriyetlerin, Pakistan, Mısır, Yemen, Irak, Suud, Suriye’nin ve özellikle Türkiyemizin İstikrarı ve İstiklalinin, yeryüzünün baş belası büyük şeytan Siyonist İsrail’in İntiharı olacağını da unutmayacağız!

Halkı Müslüman olan Ülkelerde ABD ve yandaşlarının Siyonist oyunlarına gelerek İktidarlara karşı ayaklanan hiçbir gruba yüz verilmemesi gerektiğini de unutmayacağız!

Dün, Irak’ta Saddam, Libya’da Kaddafi’ye karşı ayaklanılmasaydı ve Müslüman ülkeler bu iki liderin yanında dursaydılar vallahi bugün ne Suriye dramı vardı, ne Irak, ne Mısır ve ne de Libya! Onlar zalim, baskıcı dahi olsalar da bugünkü Irak ve Libya’ya baktığımızda oranın mazlum halkaları bugün, ‘’ Ah nerede o eski Diktatörler!’’ diyecek hale getirildiler!

Bu hafta yapılan antlaşma maddeleri bir bir hayata geçirilince, Ashab-ı Kiram’dan Hz. Halid b. Velid Hazretlerinin emaneti Suriye yeniden inşa edilerek Suriye halkına teslim edilecek İnşAllah!

En kötü İktidarın İktidarsızlıktan iyi olduğu tecrübesini Afgan ve Irak halkından sonra acılarla yaşayan Suriye halkı artık oyuna getirilemeyecek İnşAllah!

Nasıl mı?

Salı akşamı Akit TV ve Kanal 68 ortak canlı yayının “Milli Diriliş” Programında İnşallah buluşmak ve daha kapsamlı konuşmak üzere Allah’a emanet olunuz!

Allah (c.c), şeytani şer tuzakları Rahmani tuzağıyla bozsun!

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

www.habervakti.com

Twitter:

@sevkiyilmaz

Facebook:

@sevkiyilmaztr

@sevkiyilmaz1955