Ey muhalefet ! Ekonomik krize sebep olsun ve iktidarı yıksın diye savunduğunuz sokağa çıkma yasağı yalanınız anlaşıldı ve bilin ki sokak bunu konusuyor. Samimi olmayan, sağlıktan yanaymış gibi tavırlarınız çok komik duruyor .
Halkı düşünmek yerine sağlık gibi bir durumu bile oy kazanabilme argümanı olarak kulanan tüm siyasî figürlere lanet olsun.
Ekonomi çöksün, biz bunu fırsata çevirelim, diyen tüm karnı toklara lanet olsun.
Millet sevdası,
Vatan sevdası,
Bayrak sevdası
Bu söylemler dilden dile dolaşıyor ve kulaklar bu sözleri her an her yerde duymakta.
O zaman ben de bu huzurla diyorum ki ey DEVLETİM !!
• Lütfen pandemiyi çok takıp sıkıntı yaşayan, kocaman bir memur kadrosu var.
Ve ricaları var:
▪ Sokağa çıkma yasağı istiyoruz.
▪Resmî işlerin çoğu on-line olsun ki virüsün yayılmasına sebep olmayalım.
▪Okullar kapansın istiyoruz.
........
.......vb
Ve biz devlet görevlileri olarak her katkıya hazırız,diyorlar.
Biz de diyoruz ki sevgili devletimiz lütfen bu sese kulak ver.
▪Başta Meral Hanım ve sosyal medyada ciddî bir güç oluşturarak okullar açılmasın diye ses getiren öğretmenlerimizi ,diğer tüm memurlarımızı duyun.Onları kırmayın. Vatan sevdalarına değer katarak kalıcı SOKAĞA ÇIKMA YASAKLARI getirin.
▪Memur maaşlarını yarıya indirin. Çalışmak zorundayız diye bağıran özel sektör çalışanlarına yardımcı olmak kolay olabilsin. Çünkü sokağa çıkma yasağı isteyenlerin tek derdi vatan-milet-bayrak sevdası.
▪ Yarı zamanlı maaşa karşılık denk gelen saatlerde beli bir eğitim ile sağlıkçılara destek olma fırsatı verin. "Hep evde oturmak istemiyoruz, aldığımız o yarı zamanlı maaşlar bize zehir olmasın." diyor her vatan-bayrak-millet sevdası ile yanıp tutuşan sokağa çıkma yasağı taraftarları.
▪ Bir ricaları var. Bugüne kadar olan tatillerde biz hiç evden dışarı çıkmadık diyorlar. Kafelere doluşup kahve keyfi yapmadık. Evimizde oturduk ve devlet icin bir şeyler yapmaya çalıştık. Aldığımız o paralar bize rahatsızlık veriyor. Haram para gibi geliyor ve bizim sosyal medyayı titreten vatan-millet-bayrak sevdamıza gölge düşürüyor. Bu kirli duygulardan kurtulmamız icin bir fırsat lütfen verin!
ÖZEL sektörde çalışan işsizlikten dolayı:
•Aile içi şiddet,
•Boşanmalarda artış,
•İntihar isteği dahil olmak üzere gelişen kalıcı hasarlı davranışsal bozukluklar...
gibi sorunlar ile boğuşan, aynı havayı teneffüs ettiğimiz kardeşlerimizden helâllik isteme şansımız olsun. Çünkü aklımızı yetirten güçlü emirler bizi huzursuz kılıyor, beynimizi kasıp kavuruyor.
Bakara Suresi; 177
"İyilik, yüzlerinizi doğu ve batı tarafına çevirmeniz değildir. Asıl iyilik, o kimsenin yaptığıdır ki, Allah'a, ahiret gününe, meleklere, kitaplara, peygamberlere inanır. (Allah'ın rızasını gözeterek) yakınlara, yetimlere, yoksullara, yolda kalmışlara, dilenenlere ve kölelere sevdiği maldan harcar, namaz kılar, zekât verir. Antlaşma yaptığı zaman sözlerini yerine getirir. Sıkıntı, hastalık ve savaş zamanlarında sabreder. İşte doğru olanlar, bu vasıfları taşıyanlardır. Müttakîler ancak onlardır!"
"Peygamber Efendimiz hadisi şerifinde 'Kıyamet gününde hakları mutlaka sahiplerine vereceksiniz. Hatta boynuzsuz koyun, boynuzlu koyundan hakkını alacaktır' buyurmuştur.
ÖZEL NOT:

Süresiz ya da belirli süreli sokağa çıkma yasağı isteyen TBMM'deki temsilcilerimizin halk için olan taleplerini daha samimi hale getirmek için yasağın olduğu süre boyunca tüm ödeneklerini İş ve İşçi Bulma Kurumu'na aktarın.
Parti liderlerinin 6 aylık maaştan vazgeçme taleplerini lütfen yerine getiriniz.
Tok açın hâlinden anlamıyor, bunu anladık ,ancak ey devlet nerdesin?
Elbete önlemler alınacak ancak o önlemler alınırken bir taraf yakılıp yakılıyorsa bunun pandemiden daha ağır travmalara sebep olacağı unutulmamalıdır.
Psikolojik açıdan rahat olmayan bireyler hayata sağlıklı bakamaz.