Bismillahirrahmanirrahıım

Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah’ımıza hamd; Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm Peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehlî Beyti’ne, Ashabına, canımız Ana ve Babamıza, Allah (c.c)’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan Mümin kardeşlerimize Din ve Vatan muhafızı Şehid ve Gazilerimize salat ve selam olsun!

Anadolu Milli Mücadele Harekâtını, bizzat talimatıyla başlatıp organize eden Sultan Vahdettin ve ekibini rahmetle anıyoruz. İstiklal Zaferimizden sonra Sultan Vahdeddin ve Osmanlı Ailesini, Haçlı Ülkelerine sürgüne gönderen ve oralarda perişan ettiren o karanlık ve derin mafya şebekelerini de lanetle anıyoruz!

Osmanlı Tevhidi Devletimizi yıkan malum Masonik derin Mafya Şebekeleri, İmanla kazanılan İstiklal Mücadelemizle Kurduğumuz Türkiye’mizi kısa zamanda ele geçirdiler!

Bu Mafya Çeteleri önce Garbi (batılı) Devrimlerle İslam İlkeleri üzerine kurulmuş Tevhidi Türkiye Devletimizi Şirki bir Devlete dönüştürdüler!

Bu Mafya bozuntuları; Kapitalizm, Kamalizm ve Laisizm gibi şirk rejimine karşı çıkan ve İslam İlkelerini bu ülkede hâkim kılmak isteyenleri silahlı darbelerle tasfiye ettiler! Astırttılar, Vurdurttular! Hapsettirdiler! Ve bir kısmını da Milli Marşımızın Şairi gibi sürgüne mahkûm ettirdiler! Ve tüm bunları yapanlarıda yıllarca Milletimize ‘’kahraman kurtarıcılar’’ diye yutturttular! Ve alkışlattırdılar!

Bu zifiri karanlık çağda kimin eli kimin cebinde belli değil! Kim Emin? Kim Hain? Kim Sadık? Kim Kazib (yalancı) hala belli değil! Bir takım hakikatler gün yüzüne çıkmasın diye sansürler ve koruyucu zulüm yasaları sebebiylede hala öğrenemiyoruz!

Siyasi ve Silahlı Eşkıya Mafya Kuvvetleri tarafından okunulması, anlaşılması ve yaşanılması yasaklanan ana hayat yasamız Kur’an-ı Kerim ilâhlığında, otoritesinde, mülkünde, tasarruflarında Allah'a sakın ortak koşma, gizli şirke düşme, Allah’ın tek Dini İslam’dan başka otoriteler, rejimler, düzenler, sistemler asla kabul etme. Zira Şirk, büyük bir haksızlık ve Şirk en büyük zulümdür” (Lokman S. 13) buyuruyor!

Asrımız tam bir şirk yani zulüm asrına dönüştü! Şirki İsrail Mafyası, Şirki Roma Mafyası, Şirki Çin, Şirki ABD ve Şirki Rusya Mafyaları tam bir Azrailliğe soyunarak yeryüzünü zulme boğdular! Kanla boyadılar!

Emperyalistler tarafından sömürülen Halkı Müslüman Ülkelerde, dış mafya devletlerinin dikta ettirdikleri habis ve necis kanunlarla kendi Halklarına zulme hala devam ediyorlar!

Boşananı, çalanı, çırpanı, vuranı, yakanı, zalimi ve haini açık ve net olarak koruyan, mazlumu ve mağduru ağlatan çıldırtan bu necis şirk kanunlarının ta kendisidir! Demokrasi havariliği, helvadan put haline dönüştürülen bir takım ilke ve inkılaplar, Laiklik, Kamalizm yalanlarıyla zalimleri koruyan bu Rejimin bizatihi kendisi mafyadır! Ve mağdur toplumu Mafyalara mahkum ve mecbur eden asıl ana Mafyadır!

Hak ve Adaleti sağlamakla görevli bir savcımızın geçmişte kendisini dolandıranı yakalamasına rağmen paralarını alabilmek için bir Mafya ’ya bizzat müracaat ettiği günleri ne çabuk unuttuk!

‘’Polis’’ rolüyle halkımız dolandırmaya devam eden çetelerin mağdurları, Çiftlik Bank Mafya Çetelerinin mağdurları, Tefeci Faiz Mafyasının mağdurları, Uyuşturucu Mafyasının kurbanı mağdurları ve En son Dijital Bitcoin Mafyasının yüzbinlerce mağdurları hep bu Rejim Mafyasının kurbanlarıdır!

Bu Çetelerden bir kısmı yakalanıyor. Üç sene gibi komik cezalar yiyorlar! Ama çaldıkları ve bilerek ödemedikleri Çek ve Senetler ellerinde kâr kalırken milyonlarca mazlum ve mağdur ağlamaya devam ediyor!

Materyalist Mafya Eğitimi yerine İslam’ın İnsanca ve Hakça Eğitim ve Öğretim Sistemine göre İmanlı Hayâlı, Din ve Vatansever Nesiler yetiştirilseydi bu vurgun soygun ve talan çeteleri oluşur muydu? Aile Yuvaları bir bir yıkılır mıydı?

Hak ve adaletin tecellisi için hırsızın, soyguncunun, katilin, hainin, zalimin ve zaninin Cezasını Avrupa şirk kanunları yerine Allah’ın Peygamberleri vasıtasıyla tüm İnsanlığın kurtuluşu ve huzuru için gönderdiği İslam Hukukuna göre verseydik bu çeteler oluşur muydu? Yuvalar yıkılır mıydı?

Mazlumların arşı titreten gözyaşını, sevinç yaşına dönüştürmek istiyorsak, vakit geçirmeden Türkiye’mizi kuruluş ayarlarına yani İslami İlkelere döndürmeliyiz! Avrupa’nın Kapitalizm Şeriatını (yolunu) bırakıp, Allah’ımızın tek Düzeni ve Rejimi İslam Şeriatına dönmeliyiz!

Allah (c.c), Nefislerimizin, nesillerimizin ve Ülkemizin Milli Mücadelemizdeki İslami İlkelere yeniden dönmesi için Mücadele edenlerin yar ve yardımcısı olsun!

Perşembe Akşamı Saat 21.00’da Sosyal Medyamızda ve Kanal 68 Tv’ deki Canlı Yayın sohbet ve dualarımızda buluşmak üzere Allah (c.c)’a emanet olunuz!

Nefsimizde, Ailemizde ve Ülkemizde “İslam Sözleşmesi ”nin uygulanması, Mescid-i Aksa'mızın özgürlüğü ve tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun.

Selam, sevgi ve duayla...

Şevki Yılmaz

www.sevkiyilmaz.net

www.habervakti.com

Twitter: @sevkiyilmaz

Facebook: @sevkiyilmaztr @sevkiyilmaz1955

İnstagram: sevkiyilmaztr