Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz'ın onursal başkanlığını yaptığı Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı (MİKAV) bünyesinde çalışmalarını yürüten Nadide Eğitim Kurumları örnek projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Son olarak İdlib'de yaşanan insanlık dramına sessiz kalmayan kurum, öğrencileriyle birlikte ağır kış şartlarıyla mücadele eden Suriyeli mülteciler için harekete geçti.

İDLİB'DEKİ MAZLUMLAR İÇİN YARDIM TOPLADILAR

YKS'de ve spor alında Türkiye ve dünya çapındaki organizasyonlarda adından söz ettiren Nadide Eğitim Kurumları, sosyal dayanışma alanında da önemli bir projeye imza attı. Ağır bombardımanlar sonucu İdlib'de kötü günler geçiren Suriyeli Müslümanlar için 'Sevgi Isıtır' kampanyası düzenleyerek, öğrencilerin gayretleriyle toplanan halı, battaniye ve çadır bedeli İHH yetkililerine teslim edildi. 

SEVGİLERİNİ DE YOLLADILAR

Hediyelerle birlikte selamlarını da İdlib'deki mazlumlara gönderen öğrenciler, kurdukları sevgi zinciriyle hediyeleri araçlara yüklediler. Nadide Eğitim Kurumları yürütülen projesi sonrası, destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

HaberVakti