Eskiden; yöntemi ne olursa olsun Darbe yapanlar; Medeniyetimizin, Tarihimizin düşmanı din karşıtlarından seçilir ve bunlar “İrtica Tehlikesi ve Laiklik elden gidiyor” bahanelerini öne sürerler, milleti sindirir, Post-Modern darbelerle devleti ele geçirirlerdi!

Şimdi ise, 15 Temmuz Darbesini din-iman ve Medeniyetimizin karşıtlarına değil, Dost-modern maskeli Din istismarcısı, ‘’namaz kılan, oruç tutan, teheccüde kalkan’’ yeminlerle, yalanlarla rüyalarla efsunladıkları satılmış Amerikan fedaileri Haricilere yaptırdılar! 

Tıpkı, İlmin Kapısı Allah’ın Aslanı Hz. Ali (r.a) Efendimizi Ramazan ayında, Kadir gecesi sabahı Mescidde secdede Din adına şehid eden Harici Kafalı Abdurrahman İbn-i Mülcem ve avanesi gibi! Ve tıpkı Hz. Hüseyin Efendimizi Kerbela Meydanında beş vakit namaz kılanlara şehid ettirip, mübarek Başını koparttıran Yez-it melunu ve avanesi gibi! 

Baş terörist, Yezit Feto’nun kendisiyle hayatımda iki defa karşılaşmıştım! 

İlki, 1973’te 18 yaşımda İmam Hatipte talebe iken bir kardeşimizin davetiyle İzmit’te ev sohbetinde! Nursuz, suratsız halinden ürkmüştüm. Ve FETO’NUN kendisini soru yağmuruna tutunca, dalkavuklarından “soran değil, kuzu gibi dinleyen olacaksın!” cevabını alıp çıkıp gittiğimde!

İkincisi ise, 28 Şubat 1997 post-modern darbesiyle Medya Linç saldırılarına uğradığımızda Ankara-İstanbul Uçağında karşı koltukta otururken kendisine verdiğim Allah’ın Selamına cevap vermeyip, sırtını dönecek kadar kibirli ve korkak haliyle gördüğümde! 

30 yıl evvel Körfez savaşında İsrailli çocuklara ağlıyorum dediğinde, İzmir Kapalı salon toplantısındaki Konferansımızda kendisini yerin dibine geçirecek cevaplarımdan dolayı hedef tahtası seçilmiş ve yüzlerce Mahkeme davalarımın açılmasına sebep olmuştu! 

Kişilerin yatak odalarına kadar gözetleyip, aile mahremlerini görüntületen ve bu kasetleri Silah olarak kullan-an-dıran bir şizofreni, tam bir sütü bozuk, vicdansız, yalanı İman olmuş asrın İbn-i Sebe’si! ve İbn-i Selül’ü!

Hedefine, engel gördüğü önemli kişileri itibarsızlaştırmak ve kirli emellerinde kullanabilmek için yalan, iftira, şantaj, montaj her türlü yolu mubah görecek kadar kansız ve Allah’ın rahmetinden ümidini kesip, Batı’dan medet uman  bir İblis!

Hoşgörü, barış ve eğitim seferberliğiyle ve göstermelik Türk Olimpiyatları ile Devlet Başkanlarının Başbakanların, Bakanların, işadamlarının, siyasilerin, bürokrasinin ve diğer kitlelerin desteğini almayı başaran Münafık!

Yarım asırlık Emperyalist güçlere Türkiye’mizi İşgal Planının uygulanması uğruna 17 Aralık 2013 tarihine kadar Kadir Mısıroğlu abimiz hariç kimleri aldatmadı ki!

Refah Yol Başbakanı Merhum Erbakan hocam ve biz ekibine Meclisten Fatih Üniversitesi’nin kuruluş kanununu bile geçirmeyi başaracak kadar hilebaz bir Tilki!

Milli Görüş Camiasının Lideri merhum Erbakan hocamızı ve hatipleri, bizlerin Mitinglerini ve Konferanslarımızı sert bulan ve “Düşmanları uyandırıyorsunuz! Fitneyi uyandırmayın!” diyecek kadar hoşgörülü rolünde ve Karınca ezmeyecek kadar merhametli gözüken bu alçak Feto; kuzu Postuna bürünmüş tam bir Din, Vatan ve halk düşmanı, kana susamış sadist bir Canavar!

Kirli emellerini uygulamaya koyduğu 17 Aralık İhanet Operasyonundan 8 ay önce zahiri eğitim hizmetlerine aldanarak, mel’un FETO’yu öven yazımdan dolayı Allah’ımdan affımı taleb ediyorum!

Çok iyi bildiği Cin İlmiyle, alnı secdedeki safları Cin Şeytanları yoluyla ve hoşgörü, merhamet sihirleriyle efsunlayarak kendine bağlayan Feto melunu Cinci sapığın maskesini Allah (c.c) 15 Temmuz’da düşürdü Elhamdülillah!

Kapkaranlık gecede, simsiyah kayanın içindeki simsiyah karıncayı gören ve ayak sesini bile işiten Allah, zalimlerin Planından haberdar olmaz mı!!!

Vallahi Cebrail (a.s) Komutasında gönderdiği Manevi Ordularla ve ölümü unutturup, cesaretlendirdiği Kahraman halkımızla Darbecilerin çoğu darbedildi ve hapsedildi Elhamdülillah!

Allah (c.c)’ın, Başkomutan Receb Tayyib Erdoğan kardeşimizin kalbine ve Milletimizin kalbine koyduğu cesaret ve ferasetle bu haçlı seferleri şimdilik püskürtüldü Elhamdülillah!

Ve Milletimizin tamamı Devletimize el koydu Elhamdülillah!

Şimdi İsrailli Netanyahu’nuntemsilcisi Fetanyahu FETO ve Çetelerinden yarım asırlık ihanetlerinin hesabını en ağır şekilde hukuk ve adalet çerçevesinde sorma zamanı!

Sivas, Madımak, Erzincan Başbağlar, Uludere vs. katliamlarının failleriyle, Uğur Mumcu, Hablemitoğlu ve Muhsin Yazıcı merhumların katilleri ve diğer faili meçhul cinayetlerin failleri olan Gladyo’nun taşeronu P.İ.Ç (Paralel İhanet Çetesi) katillerini bir bir yakalama zamanı!

Bu örgütle iç içe beraber ihanet ettikleri, dış mihrakların diğer Piyonları PKK, DEAŞ gibi hain ve katil örgütleri çökertme zamanı!

Ve Devletimizin içindeki habis urlara, Devletimizin gerçek sahibi olan Milletimizin seçtiği temsilcileri eliyle neşter vurma zamanı!

Şehidler köprüsünde, Şehadet kervanına katılmak için Vatan Nöbetinden ayrılmayan, fiili, kavli ve kalbi nöbetine devam eden kardeşlerimize selam olsun!

Tatil olması dileğiyle Cuma Bayramımız mübarek olsun!

Yaratıcımız, Yöneticimiz ve Yaşatıcımız Allah, daim Yar ve Yardımcımız olsun.

Başöğretmenimiz, Eşsiz Önderimiz ve Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimizin şefaati, himmeti daim üzerimize olsun!

Meydan nöbetlerine ve dualara devam İnşallah!

Selam, sevgi ve duayla