Habervakti yazarı Sofuoğlu, ABD’deki Georgia eyaletinin Elbert kasabasında, “Yeni Dünya Düzeni İçin 10 Emir”in yer aldığı ve “Dünya nüfusunun 500 milyona indirilmesi” gerektiğinin belirtildiği “Georgia Rehber Taşı Anıtı"na atıfta bulunarak, küreselci elit tabakanın hayallerini vurgulayan dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

İşte Sofuoğlu'nun söz konusu yazısı:

DÜNYA NÜFUSUNU AZALTMA PROJESİ

Bugün dünya nüfusu 7,5 milyar civarında. 2050 yılında ise, nüfusun 9 milyara ulaşacağı tahmin ediliyor. 

194 ülke içinde dünyanın en kalabalık ülkeleri, sırasıyla, Çin, Hindistan, ABD, Endonezya, Brezilya, Pakistan, Nijerya. 

Öngörülen ise, Hindistan’ın nüfusunun Çin’i geçeceği ve en hızlı nüfus artışının ise Afrika’da yaşanacağı. Dünya nüfusu yılda yaklaşık 65-70 milyon artıyor. Nüfus artış hızı, AB ülkelerinde 1,6, Afrika’da ise, 4,8 (Nijerya’da 7,6). 

Kendilerine “insanüstü ırk” adını veren bir grup, “dünya nüfusunun azaltılması” için dünya çapında bir proje başlattı. 

Bu “Küresel Elitler”, kurguladıkları ezoterik öğretilerince, kendilerinin “efendi”, dünyada yaşayan insanların geri kalanlarının ise “köle” olduğuna inanmakta ve kendi küresel sömürge imparatorluklarını sağlamlaştırmak için, 'Yeni Dünya Düzeni'  planlamaktalar. 

Kendilerine “Seçkinler”(!) diyen bu müstekbir azınlık, kendilerinin dışında olan tüm insanları, “gereksizler” olarak görmekte ve mevcut dünya nüfusunun fazla olduğunu ileri sürerek “dünya nüfusunu 500 milyon civarına” indirilmesi gerektiğini ileri sürmekteler.

İnsan işgücüne ihtiyaç duymamak için, özellikle 'yapay zeka' ve 'robot teknolojisi'ni geliştiren bu küresel üst akıl, kendileri dışındaki insanları azaltıp yok etmek için, yeni teoriler icat etmekteler. 

Bu teorilerin beslendiği ana kaynak, ABD’deki Georgia eyaletinin Elbert kasabasında, “Yeni Dünya Düzeni İçin 10 Emir”in yer aldığı ve “Dünya nüfusunun 500 milyona indirilmesi” gerektiğinin belirtildiği “Georgia Rehber Taşı Anıtı"dır. 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...