Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Çerkezköy-Saray yolunun 20-21. kilometrelerinde Kapaklı Köprülü Kavşağı'ndaki köprü yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-18.00 saatlerinde Saray-Çerkezköy istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım servis yollarından sağlanacak.

Ankara-Çankırı yolunun 15-17. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor. Sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları ve kazı çalışmalarından dolayı yola taş ve kaya düşme riskine karşı dikkatli seyretmeleri önem taşıyor.

TAG Otoyolu'nun Nurdağı-Bahçe kavşakları Adana istikametindeki çalışmalar dolayısıyla bant aktarımı yapıldı. Bu kesimde trafik akışı Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü sürdürülüyor.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü gerçekleştiriliyor.

Tirebolu-Doğankent yolunun 34. kilometresindeki Güvenlik Tüneli'nde yapılacak elektrik, elektronik sistemi bakım ve onarım çalışması sebebiyle 24 Mart'a kadar 09.00-17.00 saatlerinde ulaşıma tek şeritten kontrollü izin verilecek.

Çanakkale-Balıkesir yolu, 0-17. kilometrelerdeki köprü bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla ağır tonajlı araçlar için trafiğe kapatıldı. Söz konusu araçlar alternatif güzergah olarak Yaylacık, Dörtyol, Çamavşar, Gökçeler istikametine yönlendiriliyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen yolunun 7-9. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Malatya-Sivas yolunun 30-33. kilometrelerinde Kuruçay Köprüsü'ndeki çalışma sebebiyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Çorum-Ankara yolunun İskilip ve Osmancık kavşaklarında farklı seviyeli kavşak çalışmaları dolayısıyla ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Denizli çevre yolunun ikinci etap 0-14. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.