Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Ankara Çevre Otoyolu ayrımı-Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle her iki istikamette şerit daraltması yapılarak, sürücüler diğer şeritlere yönlendiriliyor.

İstanbul-İzmit yolunun Kuruçeşme mevkisinde tramvay hattı yapım çalışmaları sebebiyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önem taşıyor.

TAG Otoyolu'nun Nurdağı-Bahçe kavşakları Adana istikametindeki çalışmalar dolayısıyla bant aktarımı yapılarak, trafik akışı Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü sağlanıyor.

Trabzon-Gümüşhane yolunun 50-55. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki şev temizlik çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten gerçekleştiriliyor.

Malatya-Sivas yolunun 30-33. kilometrelerinde Kuruçay Köprüsü'ndeki çalışma sebebiyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65. kilometrelerindeki (Borçka-Artvin kesimi) 10 tünel ile güzergahlarında yapılacak drenaj sistemi bakım ve temizlik çalışması dolayısıyla saat 17.30'a kadar ulaşım tek şeritten kontrollü devam edecek.

Sinop-Samsun yolunun 24. kilometresindeki heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bandından çift yönlü sağlanıyor.

Çanakkale-Balıkesir yolunun 0-17. kilometrelerinde köprü bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu sebeple ağır tonajlı araçlar için yol trafiğe kapatılarak, sürücüler alternatif güzergah olarak Yaylacık, Dörtyol, Çamavşar, Gökçeler istikametine yönlendiriliyor.

Beyşehir-Seydişehir yolunun 10-11 ve 22-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Mesudiye-Sivas yolunun 50-53. kilometrelerindeki heyelan nedeniyle ulaşım Mesudiye istikametinde tek şeritten sürdürülüyor.