Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Kumburgaz-Çatalca kavşakları kesimi Edirne istikameti Çatalca Gümrük Köprüsü'nde, derz yenileme çalışması nedeniyle şerit daraltması yapılacak, ulaşım diğer şeritten sağlanacak.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'nun (İzmir Körfez geçişi ve bağlantılı yolları dahil) Bursa Batı-Karacabey kavşakları 31-40. kilometrelerinde bakım onarım çalışmaları sebebiyle önce İzmir daha sonra İstanbul istikametlerinde bant aktarma yapılacak. Ulaşım karşı istikametten iki yönlü olarak devam edecek.

Çerkezköy-Saray yolunun 20-21. kilometrelerinde Kapaklı Köprülü Kavşağı'nda köprü yapım çalışmaları dolayısıyla 11.00-18.00 saatlerinde Saray-Çerkezköy istikameti trafiğe kapatılacak, ulaşım servis yollarından gerçekleştirilecek.

Kızılcahamam-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları devam ettiğinden her iki istikamet trafiğe kapatıldı. Bu nedenle ulaşım servis yollarından ve tek şerit olarak sağlanıyor.

Aydıncık-Silifke yolunun 54-57. kilometrelerinde, Hopa-Borçka-Artvin yolunun 1-16. kilometrelerinin muhtelif kesimlerinde, Balıkesir-Dursunbey-Harmancık yolunun 0-71. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları sebebiyle söz konusu kesimlerde ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Bartın-Safranbolu yolunun 23-25. kilometrelerinde Kirazlı Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım servis yolundan ve kontrollü devam ediyor.

Finike-Kumluca yolunun 8-11. kilometrelerinde yaya alt geçidi, Altköy-Refahiye-Erzincan yolunun 37-42. kilometrelerinde yol yapım çalışmaları dolayısıyla anılan kesimlerde sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.