Psilolojik harp teknikleriyle yürütülen ve iyi planlanarak aynı dış mihraklı şer odağı tarafından koordine edilen asimetrik bir savaşın girdabındayız!

İçimizdeki barkodlu beslemelerini sahaya sürüp, hakikatleri manipüle ederek oluşturdukları algı operasyonlarıyla yürüttükleri "Beşinci kol faaliyetleri"ni, el birlik boşa çıkarmalıyız!

Küresel efendilerinden aldıkları talimatlarla, Milletin kafasını karıştırarak, devletimizi zaafa uğratmaya çalışanların sözlerine itibar etmeden yürüttükleri kirli kampanyayı, kendi başlarına çalmalıyız!

Hiç bir eksiği, hatayı, kusuru bu süreçte öne çıkarmadan, şeytanın sağ taraftan yanaşmasına aldırmadan, Devletimize sahip çıkmalıyız!

Eksikleri, yanlışları elbette en yüksek sesle dile getirecek ve düzeltilmesini isteyeceğiz! Bunları elbette görmezden gelmeyeceğiz! Ama şimdi değil, şu tuzakları boşa çıkardıktan sonra!

Mesele siyasi değil, asıl mesele BÜYÜK TÜRKİYE'nin önünü kesmek ve yükselişimize ket vurarak, üzerimize çökmek!

Türkiye bir haftadır hem yangınlarla

hem yalan terörüyle mücadele ediyor!

Bunu fırsat bilerek siyasi kriz çıkarmak için vargüçleriyle etrafa zehir akıtan ihanet çetelerinin ve toplumsal çatışma çıkarmak için kirli senaryoları devreye sokmaya çabalayan işbirlikçi omuhesaplarını, el birlik bozmalıyız!

Şimdi "Okçular Tepesi"nde kenetlenmiş olarak sağlam durma zamanı!

Gün, bugün!..