Fenerbahçe'de gözler takımı çalıştıracak yeni teknik direktörde. Bu konuyla ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı...

Ersun Yanal ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için birçok senaryo konuşuluyor. Listesine yerli ve yabancı birçok ismi ekleyen Sarı Lacivertlilerde önemli bir gelişme yaşandı. Üçüncü sezonu öncesi hata istemeyen ve seçime güçlü giriş yapma amacında olan Ali Koç ve yönetimi de hoca konusunda planını belirledi.

Listesine Erol Bulut, Engin Fırat, Tayfun Korkut ve Niko Kovac'ı ekleyen Fenerbahçe'de Ali Koç ve yönetimi bombayı, adeta sağ gösterip sol vuracak. Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu, sarı lacivertli yönetime Beşiktaş'tan ayrılan Abdullah Avcı'yı tavsiye etti.

Medipol Başakşehir'de birlikte çalıştığı Avcı'nın Fenerbahçe'de başarılı olabileceğini kaydeden Belözoğlu, görüşülmesinde fayda olduğunu dile getirdi. Belözoğlu'nun bu girişiminden sonra başkan Koç'un Avcı ile görüşmeyi kararlaştırdığı öğrenildi. Sarı lacivertli yönetimin, Avcı ile prensipte anlaşarak el sıkıştığı; Koç'un, Kandilli'deki yalısında Avcı yemekte buluştuğu iddia edildi.

Görüşmede taraflar prensip anlaşmasına vardığı belirtilirken Avcı'nın ekibinde Orhan Ak da yer alacak.