Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçimlerden zaferle ayrılmasının ardından gözler yeni kabineye çevrildi. 

"YEMİN TÖRENININ YAPILDIĞI AKŞAM HEM KABİNE AÇIKLANMIŞ OLACAK"
Sayın Cumhurbaşkanı tarafından yeni kabinenin ne zaman açıklanacağı merak ediliyor; zira cuma günü bunun olabileceği söyleniyor. Net olarak belli oldu mu?" sorusu üzerine AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "YSK, milletvekilliği seçimi kesin sonuçlarını açıkladı. O sebeple 3 gün içerisinde yemin olacak. Fakat cumhurbaşkanlığı seçimi kesin sonuçlarını açıklamadı. YSK'nın o açıklamasını beklememiz gerekiyor. YSK o açıklamayı yaptıktan sonra yemin töreni ve kabine takdimi başlayacak. Yemin töreninin yapıldığı akşam hem kabine açıklanmış olacak hem de tören yapılacak. Pek çok devlet başkanı gelmek istiyor. Ama şimdi daha net bir listede yok. Süreçte devam ediyor. Ama geniş bir katılımla da o törenin gerçekleşeceğini değerlendiriyoruz'' şeklinde cevap verdi.

KABİNE TOPLANTISI YARIN SAAT 15:30'DA

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın saat 15.30'da kabineyi toplayacak, yeni kabine öncesi mevcut bakanlar son kez toplantıya katılacak.

MEVCUT BAKANLAR SON KEZ KATILACAK
Yeni kabine öncesi mevcut bakanlar son kez toplantıya katılacak.

SGK anlaşmayı duyurdu! Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme SGK anlaşmayı duyurdu! Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki toplantının kabine üyelerine veda niteliğinde gerçekleştirileceği öğrenildi.