Dikkatle takip ed(ebil)en yurtseverler fark etmişlerdir ki, gezi parkı eylemlerine, 15 Temmuz işgal girişimine, Türkiye'nin Suriye tavrı ve takip ettiği yönteme, Afrin, Elbab, İdlip, Cerablus, Mümbiç, Ayn el Arap harekatlarına, Türkiye'nin Cemal Kaşıkçı'nın katli ile ilgili olarak Suud veliahtına ?! karşı tavrına PENTAGON çetesinin gösterdiği tepkilerin AYNISINI gün sektirmeden CHP, HDP, İP, SP de gösterdiler.

Türkiye'nin özellikle savunma, özgüven, sağlık gibi alanlar öncelikli olmak üzere gerçekleştirdiği ve küresel bir beğeni ve gıpta kazandığı başarılardan sonra, CHP öncülüğünde ve ardından oluşan gurubun NORMAL seçimle Cumhurbaşkanlığını ve TBMM üstünlüğünü kazanması artık hayal ötesi.

Bazı ifadeleri hatırlayalım!

Tuncay Özkan bir konuşmasında ABD’nin Suudi Arabistan’a el koyduğunu, SIRANIN Türkiye'ye geldiğini!! sonrasında artık kendilerinin (CHP) iktidar olacağını,

BAYAN 15 Temmuz öncesi yaptığı bir konuşmada 15 Temmuzda Başbakan olacağını, 15 Temmuzdan çok önce 15 Temmuz işgalcilerinin " yurtta sulh cihanda sulh " sloganını atarak iktidar beklentisini ifade edişini,

SP’li Hasan Damar'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesini AK Parti’ye kendilerinin kaybettirdiğini ciğerlerindeki tüm havayı gırtlağının NEFRET hırıltıları ile birLEŞtirerek haykırışını,

HDP eş başkanı Sezai Temelli'nin özelde Güney Doğu genelde Türkiye coğrafyasının " Tanrının Yahudilere vaad ettiği topraklar olduğunu, zamanında cennet gibi olan coğrafyayı BUNLARIN (Türkler’in) gelip harap ettiğini " kin ve nefret dolu bir tavır hırıltı ile ifade edişlerini HATIRLAYALIM.

CHP ve İP’nin bir nevi HİSTERİYE dönüşmüş olan  " Türkiye'nin IMF den mutlaka borçlanması gerektiği" söylemini, ayrıca CHP’lilerin yakın zamanda hemen her gün Türkiye'de DARBE ile Cumhurbaşkanı’nın İNDİRİLMESİ tehdidini savurması bize çok açık gösteriyor ki, CHP ve ardıllarının Türkiye'de iktidar olmaları ancak ve ancak Bir DIŞ müdahale ile içerde bir darbe ile mümkün olabilecek. Başka yol pek düşünemiyorlar gibi.

Hitap ettikleri azımsanmayacak sayıdaki SEÇMEN kitlesini de etraflarına kilitleyip kapıyı da üzerine kapatmış durumdalar. O seçmen kitlesinin bir kısmı iktidar değişikliği için Türkiye'yi İŞGAL edecek müstevlilere şimdiden ALKIŞA hazır ve  '' müstevlilerin emelleri ile emellerini tevhit etmiş ( birleştirmiş, aynileştirmiş) görünüyor. Neredeyse aynen Balkan savaşlarında Edirne’yi geri almak için harekete geçen Enver Paşa için BAZI askerlerin “ Edirne’yi Enver alacağına Bulgar alsın “ temennileri gibi.

CHP ve ardıllarının bu BÜYÜK başarısındaki en büyük pay. geçmişte fetulla iblisi ile kol kola GEÇİNEN, bugün ise fetö ile mücadeleye zerre katkısı olmayan. üstüne üstlük bürokrasi ve iş aleminde fetö severleri himaye de eden AK Parti bünyesindeki birçok rantiye, her pazarda nitelik ve fiyatı değişen müptezellerindir.

Bunların üzerine medyada GÜYA Erdoğan taraftarlığı pazarlayan ÜCRETLİ bazı YETERSİZ medya çalışanı ve patronunun hezeyanları da işin tuzu biberi.

Meseleyi kimler mi yüklenmiş, taşıyor ?! Açık seçik ortada. Ücret karşılığı OLMAKSIZIN yurdunun, Milletinin BAĞIMSIZLIĞI için çırpınan Türk Milleti ÖNCÜLÜĞÜNDE ki tüm yurtsever Türkiye halkı nöbette ve teyakkuzda.