İstanbul İl Seçim Kurulu’nun, daha AK Parti’nin itiraz süreci değerlendirmesi bitmeden verdiği bu kararı, hukuki hassasiyetten dolayı aldığı söylenemez!


Aziz milletimiz şunu bilmelidir ki;

MİLLİ İRADEYE DARBE VURULMUŞTUR!

MİLLİ İRADE, KATLEDİLMİŞTİR!

Organizasyonun 24 haziran seçimleri öncesi yapıldığı anlaşılıyor. Organize suç işleyerek çaldıkları, sonuçları değiştidikleri, hep belgeli.  Organize suçun tamamı kayıt altında. Bundan sonraki süreçte, savcılıklara çok iş düşüyor.
 

"Mazbata da mazbata" diye bağırarak kurtulacaklarını düşünüyorlarsa yanılıyorlar!


Bizim kurumlarımız, yurtdışından üfürülen suflelerle  kararlar almamalı, siyasilerimiz, bağımsızlığımıza kement atanların hedeflerine ulaşacakları şekilde hareket etmemelidir!


Bu olayın boyutları çok geniştir!

Küresel şer şebekelerinin değirmenine su taşıyanların, Türkiye'yi geren siyasi kişiliklerin ve hareketlerin sonu yoktur, hevesleri kursaklarında kalacaktır.

İstanbul, manevi bir sembolik anlamı nedeniyle mühim bir değer ifade eder.


İstanbul’un AK Parti'nin elinden çıkmasının ardından, mevcut hükümetin meşruiyetini yitirdiği ilan edilerek, sokakların terörize edilmesi gibi Venezuela vb gibi ülkelerde uygulanan taktiklerle, milli irademiz hiçe sayılarak planladıkları sonuca ulaşmayı hedeflemektedirler.


Asıl hedef; mevcut sistemin değiştirilmesi ve seçilmiş liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı devirip, Mısır'daki Sisi gibi kukla bir cumhurbaşkanı atayarak, Türkiye'nin boynuna kement geçirmektir.

Amaçları, millete hizmet etmek değildir!

Terör örgütleri ile hangi kirli pazarlıkların yapıldığı yakında ortaya çıkacaktır.

Türkiye’yi nereye götürmek istediklerini herkes alenen yakında görecektir!

Ham hayallere kapılarak bu kaostan nemalanmak isteyenlerin de hevesleri kursaklarında kalacaktır!

Ayrıca seçim süreci bir kez daha göstermiştir ki; kripto hainler, bulundukları siyasi ve bürokratik mevkileri muhkemleştirerek ihanetlerine devam etmektedirler.


Millet, FETÖ ile mücadelenin TSK, İçişleri ve Adalet Bakanlıkları ile sınırlı kaldığına, özellikle siyasetin (hangi parti olursa olsun) FETÖ’den temizlenmediğine, sivil bürokrasinin de ihanet zamanını bekleyen, güvenilmez kriptolarla dolu olduğuna inanıyor.

Millet, sizin FETÖ'cülerin en alt tabakasındaki samimi olan inançlı kimseleri memuriyetlerinden ihraç edip, hapislere doldururken, onlara kene gibi yapışıp musallat olan asıl şeytanların, kılık değiştirip başka cemaatlerin kimliklerine bürünerek, size yakın duran yapılar üzerinden çevrenize sızdıklarını ve oyunlarına kaldıkları yerden devam ettiklerine inanıyor.

Daha acı olanı ise, içerideki bazılarının tüm bu olanlara duyarsız ve hissiyatsız kalarak, ganimet devşirme hesaplarından başka hiç bir dertlerinin olmayışı!..

Sayın Erdoğan ise, hala yapayalnız!
 

*       * *

“Testi kırılmadan biz uyarmıştık, ama dinlenilmedi, şimdi oh olsun” diyenlerden olamayız!

Milli irademizi terkedemeyiz!

Fırsat kollayanların değirmenine su taşıyacak hiç bir söylemin ve eylemin içine giremeyiz!


Dost, yanlışın bile olsa düzeltmek adına yanından ayrılmayandır!

Tüm samimi çabaların kazanımları üzerine çökmek isteyen rant çeteleri, ihanet odakları ve terör örgütleri, “ihlaslı dostların” duruşlarıyla dağılıp gidecektir biiznillah!

Önümüzdeki günler çok şeye gebe!

Korkulan gerçekleşirse, hep birlikte kaybederiz!

Allah yardım etmezse, halimiz harap!

Onun için tevbe edelim. Allah’ın yardımının bize ulaşmasını engelleyen kibirli, muhteris, rüşvetçi, ikiyüzlü, zalim ve fasıkları çevremizden bir an evvel uzaklaştıralım inşallah!