Bu zor günlerde, şefkatle, merhametle ve karşılığını yalnız Allah'tan dileyerek gizlice hayırlar yapanlar, zora düşenlere yardımlar edenler.. 

Şu anda işssiz kalıp ev kirasını ödeyemeyenlere, kendi imkanı ölçüsünde maddi katkı sunanlar.. 

Dışarıdan durumu iyi görünen ama aslında ekonomik anlamda çok zora düşen ve durumunu hiç kimseye söyleyemeyenlere, pazardan kendine sebze meyve alırken imkanı ölçüsünde alıverenler.. 

İçinde bulunduğumuz süreçten dolayı faturalarını ödeyememiş kimselerin imkanlar ölçüsünde faturasının en az birini ödeyiverenler..

Belediyelerimizden, Sosyal Yardım Vakfımızdan ve İHH gibi teşkilatlarımızdan kömür ve kuru erzak desteği alıp, ama çocuklarına kahvaltılık alamayanlara, peynir, zeytin, reçel, yumurta sucuk gibi kahvaltılık malzemeleri, kendi evine alırken, imkan ölçüsünde bir miktar alıverenler.. 

Kendi evine aldığı temizlik malzemelerinden birer tane de, ihtiyaç sahibi komşu, akraba veya çevresinden kimselere, temizlik malzemeleri alıverenler..

Sadaka veya zekatlarını direk para olarak gönülden, seve seve, Rabbinin rızasını umarak şu an ihtiyaç sahibi olanlara verenler.. 

Devlet başkanımızın "BİZ, BİZE YETERİZ" diyerek başlattığı kampanyaya imkanları ölçüsünde katkı verenler,

İnsanları, hayra katkı için davet edenler, tavsiye edenler..

Allah Azze ve Celle, yaptığınız bu iyilikleri kabul etsin!

Her bir iyiliğinizin karşılığını, on misliyle, yüz misliyle versin!

Allah cc, size Adn cennetlerinde, Firdevs cennetlerinde katından hiç görmediğiniz ve bilmediğiniz nimetlerini ikram etsin!

Allah cc, sizi bu dünyada ve ahirette hiç maddi ve manevi darda, zorlukta bırakmasın, size yokluk göstermesin!

Allah cc, sizi, eşlerinizi ve çocuklarınızı, görünür görünmez her türlü kazalardan, belalardan, musibetlerden ve çaresiz hastalıklardan muhafaza eylesin!

Burun kıvırmadan, cimriliğe düşmeden, kibre kapılmadan, gönülden, seve seve, gizlice, ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermek için hayra niyetlenen ve azıcık bir imkanı ile de olsa bunu gerçekleştirenler,

ALLAH SİZE HAYIRLI, SAĞLIKLI, HUZURLU, UZUN BİR ÖMÜR NASİP ETSİN!

Siz, var oldukça, İYİLİK var olacak, BÜYÜK TÜRKİYE var olacak! 

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN KARDEŞLERİM!