Yaratıcımız, Yaşatıcımız ve Yöneticimiz Allah (c.c), Şer Tuzakları hayra çevirdi ve “dost kılıklı” hainlerin kazdığı kuyulara, kendilerini düşürdü Elhamdulillah!

“Şer gördüğünüz şeyde hayır vardır!” İlahi mesajının tecellisini ihsan eden Allahımıza sonsuz kere sonsuz hamd olsun! Bizi bu cendereden koruyan, İslam’ın ve dünya mazlumlarının son kalesi Türkiyemizi hainlerin sofrasına yem etmeyen Allahu Azimuşşan’a şükür için kurbanlar kessek, şükür secdeleri yapsak, şükür oruçları tutsak hepsi az kalır. Şükrümüzü ifa etmeye mecalimiz yetmez!

Elhamdulillah! Elhamdulillah! Elhamdulillah-i Rabb’il A’lemiyn!

Milli Şairimizin “Ders alınsaydı Tarih tekerrür mü ederdi!” dediği gibi darbelerden ders alıp tedbirleri acilen icra etmeyi Rabbimiz Allah (cc) nasib etsin!

Ya, Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’in MESAJIyla uyanacağız!

Ya da, zalimlerin böyle darbeli MASAJ’larıyla!

Ye Mesaj! Ya Masaj!

Aziz milletimizin, necip evlatları! Kardeşlerim; değişmez ve değiştirilemez Ana Hayat Yasamız Kur’an-ı Kerim’in ilkeleri ve Sevgili Peygamberimizin güzel ahlakı ölçümüz olsaydı bu bela tekerrür eder miydi!

Devlet ve millet olarak ilk önceliğimiz; O’nu bunu suçlayarak vakit kaybetmek değildir. İhanetlerinden emin olunan kim varsa devletin organlarından söküp atmak, bu habislerden kurtulmak öncelikli işimiz olmalıdır! Zaman kelam zamanı değil, gayret zamanıdır!

Zaman;

Kıblesini, Kabe’den Washington’a çevirmiş!

Niyetini Allah’ın rızası yerine, Tel Aviv’in rızasına bağlamış!

Dindar görünümlü kindar!

Alim görünümlü zalim!

Sakin görünümlü hain!

Mel’un Fetö’nün fitne yangınını birlikte söndürme zamanıdır!

Bir beladan bin nasihat alma zamanı!

Bir beladan bin ders çıkarma zamanıdır!

La’netullah Feto ve ekibinin pasifize ve tasfiye ettiği binlerce Vatansever Milli Kadroları arayıp bulup görevlere getirme zamanıdır!

Geçmiş darbe süreçlerinde Ordumuzdan İhraç edilerek mağdur edilen milli çizgideki subay kardeşlerimizin yeniden terfi ettirilerek ordumuzdaki görevlerine acilen döndürülmeleri zamanıdır!

Darbeci hain P.İ.Ç (Paralel İhanet Çete)lerinin, C takımı tasfiye edilirken, hâlâ korunan B ve Atakımını tüm kurumlardan temizleme zamanıdır!

Bilhassa tabandaki saf ve hasbi insanların akıllarını Paralel başı, binbela Feto İblisine İpotek ettiren kurumların başında olan Milli Eğitim, Gençlik Spor ve Diyanet Kurumlarını yeniden inşa ve ıslah etme zamanıdır!

Tüm Ülkemizde Sadece Allah’a bağlı Kul ve Resulullah’a sadık Ümmet yetiştirmek için Cami ve Okul eksenli Milli Eğitim seferberliği başlatma zamanıdır!

Nesillerimizi zehirlemek gayesiyle Paralelin “Ana Okul” ve PKK’nın  “Zarukistan (Çocuk Bahçeleri)” adlarıyla açtıkları Okulların yerine, Camilerin yanında 3-5 yaş arası Ana  Okullarını  (Sibyan Mekteplerini) süratle çoğaltma zamanıdır!

Aile Yuvalarımızı, kasıtlı ve planlı yayınlarıyla bombalamaya devam eden ve hala Ahlaksız yayınlarına devem eden Medya kuruluşlarını denetlemesi gereken RTÜK’ü emin, ehil ve sadık ellere teslim etme zamanıdır!

Devletimize devredilen Feto şebekelerinin binalarının bir kısmını İmam Hatib Okullarına, Yurtlarını Kredi Yurtlara, o binaların bir çoğunu da ayrı ayrı Kız ve Erkek Okulları açarak millete devretme zamanıdır!

Büyükşehir Belediye Yasası yeniden değiştirilmeli, Diyarbakır, Van ve Konya gibi arazisi geniş Büyük Şehir Belediyeleri kaldırılmalı veya Merkezle sınırlı olmalıdır!

Köyler yeniden Özel İdarelere bağlanmak suretiyle PKK ve belediyelerinin oy ve eleman desteği önlenmelidir.

Vakıflar Genel Müdürlüğü veya Diyanete Bağlı Tekke ve zaviyeler Başkanlığı acilen kurulmalı!

İllegal Tarikatlardan Sahtekar ve dış bağlantılı olanlar acilen kapatılmalı! Diğer Tarikatları da bu Kuruma bağlayarak ruhsatlı açılmalarına izin verilmelidir!

Milli ve Dini çizgide hizmet ettiği halde yıllarca, bu hain paralellerin köşe başlarını tutmasından dolayı talepleri hep geri çevrilen, üvey evlat muamelesi gören, bir türlü sıkıntıları giderilmeyen, maddi-manevi destek alamayan, kendi imkanlarıyla zor şartlarda çalışmak zorunda kalan ENSAR-İLİM YAYMA-TÜGVA-TÜRGEV- MTTB- MİKAV-ANADOLU GENÇLİK gibi vakıf-dernek ve STK’larımıza çok acil sahip çıkılmalı ve destek verilmelidir. 

KPSS ile Memur alımına son verilerek, bundan böyle Sözleşmeli Personel alımı başlatılmalıdır!

İlim ve İrfan toplumu oluşturmak için Fahri Öğretmenlerin ve Vekil İmamları incelenerek Mülakatla sözleşmeli Memur yapılmalıdır!

Ve haassaten;

Paralelken, şimdi bin pişman olduğunu söyleyenlere dikkat edilmeli, ön saflardan alıp Hz. Vahşi gibi direklerin arkasına gönderilme zamanıdır!

STK ve AK Teşkilatındaki hasbi tabanın yıllardır duyulmayan çığlıklarına kulak verme ve tavsiyelerine uyma zamanıdır!

 “Bir Mümin yılan deliğinden iki defa ısırılmaz” Hadis-i Şerifi gereği tüm darbelerden dersler çıkararak acil olarak ehliyet-emanet ve sadakat prensiplerini düstur edinen milli çizgideki insanlarımızı göreve getirmeli ve bu ehil eller marifetiyle kurumlarda ki hainlere neşteri vurmalıyız!

Yıllardır defalarca söylediğimiz bu çözüm tavsiyelerimiz ve nasihatlarımızın uygulanmasını temenni ederiz! Bizim vazifemiz uyarı ve hatırlatmadır! 

Görüşlerimizde hata yaptıklarımız da olabilir! Hatalı sözlerimiz nefsimizden, isabetliler Rabbimizdendir.

Unutmayalım ki; ‘’Bir bela bin nasihatten yeğdir!” 

Bu gerçeği görmemizi ve gereğini yapmamızı Rabbim nasib etsin! Amin!