Almanya'nın başkenti Berlin'de bir grup doktorun koronavirüs salgını hakkında yaptığı açıklamalar tüm dünyanın dkkatini çekmeyi başardı. Gerçekte koronavirüsten ölenlerin olmadığını öne süren doktorlar, hükümetleri şeffaf olmaya davet etti.

KORONAVİRÜS SIRADAN BİR GRİP VİRÜSÜDÜR

Melinda Bill Gates Vakfı'nın ürettiği zorunlu aşılar içeriğinin açıklanmadığı belirten doktorlar, Kenya'ya gönderilen aşı ampullerinin içinde kısırlığa sebep olan düşük yapıcı hormonlar olduğunu öne süren Alman doktorlar, ''2009 yılında domuz gribinden de Almanya'da 350 bin insan ölecek denmiş ama sadece 200 kişi ölmüştü. Kıtalararası bir salgının ölüm oranlarını artırmaması mümkün değildir. Elimizdeki veriler ölüm oranlarının geçen senekilerden farklı olmadığını gösteriyor. Bu demektir ki, Covid-19 basit, sıradan bir grip virüsüdür.'' ifadelerini kullandı.

SAVCILAR HAREKETE GEÇMELİDİR

Şu yapılanların, yaşamakta olduklarımızın hiçbir tıbbi açıklaması olamaz diyen doktorlar, ''Bu kriminal bir vak'adır. Savcılar harekete geçmelidir. "Kim yapıyor bunları, neden ve niçin yapıyor" soruları üzerinde düşünmeliyiz. 2013- 2014 yıllarında Afrika'da bir milyonun üstünde insana tetanoz aşısı yapıldı, 2017'de bu aşıların neticesinde insanlar kısır kaldı ve birçok kişi öldü.'' açıklamasında bulundu.

Söz konusu açıklamalara imza atan doktorlar:

Walter Weber - Hamburg

Heiko Schöning - Hamburg

Olav Müller-Liebenau - Hamburg

Marc Fiddike - Hamburg

Axel Arlt - Hamburg

HaberVakti