Her yıl düzenlenen ve çeşitli kategorilerde yılın enleri belirlenip ödül verilen organizasyonlardan biri olan Kristal Küre Ödülleri'ne bu yıl dikkat çeken tespitleri ve açıklamalarıyla öne çıkan Abdurrahman Dilipak, 'en iyi gazeteci' kategorisinden aday gösterildi.

Oy kullanma tarihleri

Türkiye Kristal Küre Ödülleri için oy kullanma işlemi 30 Kasım 2020 Pazartesi günü tamamlanacak.10 Aralık 2020 tarihinde noter tarafından onaylanacak sonuçlara göre; 20 Aralık 2020 Cuma günü yarışmanın kazananları ile ödül töreninin yapılacağı yer ve tarih açıklanacak.

söz konusu yarışma için oy kullanmak isteyen vatandaşlar 'www.kristalkureodulleri.com' websitesi üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilrler.

KRİSTAL KÜRE NEDİR?

Kristal Küre Ödülleri, medya, basın ve iş dünyasının yoğun katılımlarıyla gerçekleştirilen tematik bir organizasyondur. Geceye iş dünyası, medya ve basın camiasının önde gelen isimleri katılım sağlayacaktır. Bu yıl 2020'nin enlerinin ödüllendirileceği bu törende, yıl içerisinde en çok konuşulan e-ticaret ve siber güvenlik konularıyla ilgili lider firmaların temsilcileri tarafından sunumlar yapılacaktır. Katılım sağlayacak olan misafirlerin ve sponsor olan markaların güçlü basın tanıtımlarıyla ön plana çıkacağı bu gecede sizde markanızı veya şirketinizi ön plana çıkarabilir, iş dünyasında tanınır hale gelebilirsiniz.

ADAYLAR KİMLER, NASIL BELİRLENİYORLAR?

Adaylar belirlendikten sonra 15 Kasım 2020 tarihi itibariyle web sitemiz www.kristalkureodulleri.com üzerinden oylama halka açılacaktır. Oylamaya güvenlik sebebiyle sadece kayıt olunarak geçilebilmektedir. Giriş yapan kullanıcılar her kategoride tek bir aday seçmek kaydıyla oy kullanabileceklerdir. Aynı kategoride birden çok oy kullanılması durumunda ilk kullanılan oy dikkate alınacak diğer kullanılan oylar geçersiz sayılacaktır.

Halk oylaması 30 Kasım 2020 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir. En çok oy alan adaylar İstanbul 25. Noterliği tarafından veritabanı kayıtları analiz edilerek belirlenecek ve web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız üzerinden ödül gecesiyle eş zamanlı olarak canlı yayında paylaşılacaktır. Törene katılım sağlayamayacak olan kazanan adayların yerine ilgili kategoride en çok oy alan bir sonraki aday ödülü almaya hak kazanacaktır.

Ödül Törenini duyurulacak olan tarih ve saatte canlı olarak Facebook, YouTube ve İnstagram hesaplarımız üzerinden takip edebileceksiniz.

Pandemi sürecinden dolayı ödül gecesinin gerçekleşeceği tarih geceden en geç 1 hafta önce duyurulacaktır.

GECEYE KATILIM SAĞLAYACAK KONUK PROFİLİ NEDİR?

Organizasyon Şirketi sahipleri ve üst düzey yöneticileri

Oteller ve Etkinlik mekanının sahipleri ve üst düzey yöneticileri

Servis Sağlayıcı firmaların sahipleri ve üst düzey yöneticileri

Kurumsal Şirketlerin; CEO, Pazarlama İletişimi ve Kurumsal İletişim Yöneticileri

İş Dünyasının Önde Gelen İsimleri

Sanat, Medya ve Basın Camiasının Ünlü İsimleri

Basın

Bakanlık Temsilcileri

Belediye Başkanları