DSÖ’nün ilan ettiği Planlı SALGININ İlk günlerinde  virüs gerçek olsaydı klordioksit, virüsün insan  vücudundan atılmasında, havanın temizlenmesinde ve temizlikte tek başına etkili olurdu. İşte bu gerçek ABD Başkanı Donald Trump’un danışmanları aracılığı ile kendisine söylendi. O da düzenlediği bir  (24 Nisan 2020) basın toplantısında,  "Ve sonra dezenfektanı görüyorum, bir dakika içinde onu yok ediyor. Bir dakikada! İçeriye enjekte ederek ya da neredeyse temizleyerek böyle bir şey yapmanın bir yolu var mı? Çünkü akciğerlere girdiğini ve akciğerlerde muazzam bir etki yarattığını görüyorsunuz. Bunu kontrol etmek ilginç olurdu. Yani bu konuda tıp doktorlarını kullanmanız gerekecek. Ama bana ilginç geliyor." dedi.

Trump’un konuşmasında dezenfektan adı geçiyor ama klordioksit adı geçmemiş olmasına rağmen, başta ilaç şirketleri olmak üzere bu gerçeği bildikleri için hemen klordioksite, “ÇAMAŞIR SUYU” diyerek etkisizleştirdiler. Yine planlı salgın döneminde DSÖ, FDA, uydurdukları “COVID-19”'u veya başka herhangi bir şeyi tedavi etmeye yönelik klordioksit çözümünü de onaylamadılar.

Çünkü küreselciler, planlı salgının planlarını çok daha önce hazırlamışlardı. Amaçları bir salgını önlemek veya insan sağlı değildi.  Aldıkları tedbirlerle insanları hasta yapmaktı, yeni kuracakları dünya düzeninde insanları tam kontrol etmek istiyorlardı!

Şimdi 5gvirusnews de,  küresel sapkınların yüzyıllardır hasta yaptıkları insanlara ve kirlettikleri toprak için klordioksiti öneriyor.

Siz tarımda kullandığınız zehirli  ilaçları, temizlikte kullandığınız, “ÇAMAŞIR SUYU”nu içebilir misiniz?

Ve eczaneden aldığınız hangi ilacın yan etkisi yok?

Fakat klordioksit içebilirsiniz. Üstelik daha sağlıklı ve hiçbir yan etkisi de yok!

İLAÇ DÜŞMANIYIZ

Hadi gelin, Bolivya’da olduğu gibi klordioksiti kullanalım ve doktor gözetiminde enjekte ederek de kanserli hücreleri yok eldim. Anadolu’da tarım yapıyoruz diyerek toprağı kirletenlere, insan sağlığını bozarak ilaca mahkum edenlere karşı Kurtuluş Savaşı verelim.

Ya da küresel sapkınların kölesi olmaya devam edelim…